Vesti

Najnovije informacije iz javnog komunalnog preduzećua "3.OKTOBAR" Bor

Raspored prolećnog čišćenja gradskih mesnih zajednica u Opštini Bor

21. mart 2012

RASPORED PROLEĆNOG ČIŠĆENJA GRADSKIH MESNIH ZAJEDNICA U OPŠTINI BOR

JKP „3.oktobar“ Bor u saradnji sa Komunalnom inspekcijom Opštinske uprave Bor, Direkcijom za izgradnju grada „Bor“ i mesnim zajednicama, pored redovnih organizuje i dodatne aktivnosti na prolećnom čišćenju i uređenju grada. Prioritet predstavlja uklanjanje divljih deponija, odvoz stvari i predmeta koji ne spadaju u kućni otpad kao i čićenje i uređenje javnih zelenih površina pored i oko stambenih objekata.

31.mart (subota) 2012. godine

MZ „Brezonik“

MZ „Sever“

MZ „Centar“

01.april (nedelja) 2012. godine

MZ „Staro selište“

MZ „Novo selište“

07. april (subota) 2012. godine

MZ „Rudar“

MZ „Bakar“

08. april (nedelja) 2012. godine

MZ „Mladost“

21. aprila (subota) 2012. godine

MZ „Novi centar“

MZ „Sloga“

22. aprila (nedelja) 2012. godine

MZ „Metalurg“

MZ „Napredak“

(Bor II)

28. april (subota) 2012. godine

MZ „Banjsko polje“

MZ „Brestovačka banja“

29. april (nedelja) 2012. godine

Borsko jezero

 

Aktivnosti čišćenja i uređenja počinje u 08:00 časova a završavaće se u 15:00 časova. Angažovaće se odgovarajući broj zaposlenih JKP „3.oktobar“ Bor, uz primenu potrbne mehanizacije: (utovarivači, rovokopač, kamioni kiperi). Mole se građani da se aktivnim učešćem pridruže akciji prolećnog čišćenja i uređenja.

Dokument za preuzimanje: Raspored prolećnog čišćenja gradskih MZ u Opštini Bor

Obaveštenje korisnicima prava na grobna mesta "Novog groblja" u Boru

picture

7. mart 2012

Na osnovu čl. 18. stav 2. Zakona o sahranjivanju i grobljima ( „Sl. gl. SRS br.20/77 i 24/85“ i „Sl. gl. RS“ br.53/93, 67/93 i 48/94), čl.13 Odluke o uređenju i održavanju groblja i sahranjivanju ( „Službeni list opština“, br:5/02) i Odluke Upravnog odbora JKP „3.oktobar“ u Boru broj 499 od 18.9.2009. godine

JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE „ 3.OKTOBAR“ U BORU

Objavljuje sledeće

OBAVEŠTENJE KORISNICIMA PRAVA NA GROBNA MESTA NA NOVOM GROBLJU U BORU

Obaveštavaju se svi nosioci prava na grobna mesta, odnosno grobnice na Novom groblju u Boru, da će Javno komunalno preduzeće „3.oktobar“ u Boru nakon isteka roka od 30 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, otpočeti sa redovnom ekshumacijom posmrtnih ostataka iz grobova i grobnica za koje nema podataka o zakupcima, odnosno licima koja imaju pravo na produženje zakupa, a za koje nije uplaćena zakupnina i istekao je rok obaveznog počivanja- najmanje deset godina od dana sahranjivanja. Posmrtne ostatke iz redovne ekshumacije JKP“3.oktobar“ Bor će preneti u posebnu zajedničku grobnicu.

Sve informacije mogu se dobiti na tel 030/433-520 064/8833858 064/8833874

Vesti...

picture

21. mart 2012

JKP „3.oktobar“ Bor u saradnji sa Komunalnom inspekcijom Opštinske uprave Bor, Direkcijom za izgradnju grada „Bor“ i mesnim zajednicama, pored redovnih organizuje i dodatne aktivnosti na prolećnom čišćenju i uređenju grada...

picture

7. mart 2012

Obaveštavaju se svi nosioci prava na grobna mesta, odnosno grobnice na Novom groblju u Boru, da će Javno komunalno preduzeće „3.oktobar“ u Boru nakon isteka roka od 30 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, otpočeti sa redovnom ekshumacijom...

picture

5. mart 2012

Poštovani sugradjani, kolege, saradnici i prijatelji,
Javno komunalno preduzeće 3. Oktobar je opštinsko preduzeće koje svakoga dana radi u interesu građana naše opštine...

picture

1. mart 2012

Nova internet prezentacija JKP "3.OKTOBAR" je u pripremi...

picture

23-24. februar 2012

Fotografije sa čišćenja reonskih puteva ( Bučje , Gornjane...)

Saopštenje direktora JKP "3.OKTOBAR"

picture

5. mart 2012

Poštovani sugradjani, kolege, saradnici i prijatelji,
Javno komunalno preduzeće 3. Oktobar je opštinsko preduzeće koje svakoga dana radi u interesu građana naše opštine i pokušava da na najbolji način odgovori izazovima na koje nailazi.
Naša je obaveza, kao javnog preduzeća od velikog značaja za opštinu Bor, da u svakom trenutku odgovorimo na potrebe naših sugrađana i maksimalnim zalaganjem naš grad i seoske mesne zajednice učinimo čistijim, sigurnijim i lepšim mestom za život.
Osnovne delatnosti kojima se naše preduzeće bavi su iznošenje smeća, čišćenje i pranje gradskih ulica, uređivanje i održavanje zelenih gradskih površina i čišćenje i održavanje zajedničkih prostorija stambenih zgrada u letnjem periodu, dok se u zimskim danima trudimo da održimo gradske ulice i seoske puteve čistim i prohodnim kako bi svi naši sugrađani neometano stizali do svojih radnih mesta a najmlađi meštani naše opštine, o kojima moramo naviše brinuti, bezbedno stizali do svojih škola.
Ponekad je jako teško odgovoriti na sve ove zadatke koji su nam povereni, ali se mi ipak trudimo da na svaki problem odgovorimo blagovremeno i kvalitetno. Tamo gde napravimo propust, voljni smo da primimo kritiku i sugestiju i ispravimo svoju grešku, a probleme koji postoje otklonimo u što kraćem roku.
U JKP 3. Oktobar rade predani i vredni ljudi koji svakoga dana izlaze na teren i obavljaju zadatke koji su im povereni. Za naše radnike ne postoje sezone, praznici i vikendi. Oni su u obavezi da rade i u najekstremnijim uslovima, zimi po velikim hladnoćama i leti na velikim vrućinama, suncu i prašini. U svakodnevnom radu im pomaže mehanizacija koja i ako su pojedine mašine i vozila stara i po nekoliko decenija  za sada zadovoljava osnovne potrebe našeg preduzeća i koju povremeno, onoliko koliko smo u mogućnosti, obnavljamo novim vozilima i mašinama.
Posle uspešnog odgovora na sve izazove koje nam zima donosi, pred nama je nova letnja sezona u kojoj je potrebno očistiti ulice od naslaga raznih materijala kojima se posipaju ulice u zimskom periodu. Uskoro će krenuti izvoz smeća sa divljih deponija i uređenje zelenih površina koje krase naš grad i kojima se Bor sa ponosom može takmičiti sa daleko većim gradovima u Srbiji.
Prepoznali smo i potrebu za lakšom, bržom i modernijom komunikacijom sa korisnicima naših usluga kao i sa svim ostalim građanima naše opštine. Iz tog razloga ćemo pokrenuti značajno veću aktivnost na internetu i na taj način ćemo pokušati da u što kraćem roku sve važne informacije i obaveštenja budu dostupne javnosti. Istovremeno će naši sugrađani moći da nam ukažu na eventualne propuste i lako i brzo nam iznesu svoje probleme, kritike, sugestije, a nadamo se da će biti i pohvala jer ćemo svom snagom i svim našim kapacitetima raditi na poboljšanju saradnje sa građanima Bora i tako zajedničkim snagama učiniti Bor jednim lepim, čistim i bezbednim mestom za život.

S poštovanjem
Direktor jkp 3.oktobar Bor
Dalibor Orsovanović

Dobrodošli na našu internet prezentaciju!

picture

1. mart 2012

Nova internet prezentacija JKP "3.OKTOBAR" je u pripremi...

Čišćenje reonskih puteva - zima 2012

picture

23-24. februar 2012

Fotografije sa čišćenja reonskih puteva ( Bučje , Gornjane...)

picture